ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Μάρμαρα Απόλλων | Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων, Φυσικών & Τεχνητών Πετρωμάτων Καλαμάτα 


Τα μάρμαρα, οι γρανίτες και όλα τα φυσικά πετρώματα είναι υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν ευρύτατα στην αρχιτεκτονική και δεν έχουν σταματήσει ποτέ να χρησιμοποιούνται από τους διακοσμητές, τους αρχιτέκτονες και τους κατασκευαστές και αυτό γιατί το μάρμαρο στις οικίες αλλά και σε κάθε χώρο προσδίδει ένα ιδιαίτερο στιλ.

Κομψά, διαχρονικά και ταυτόχρονα κλασικά που με την κατάλληλη επιλογή επίπλων μπορεί να δημιουργηθεί ένα μοναδικά μοντέρνο στιλ. Είναι αρκετά ανθεκτικά στην διάρκεια του χρόνου και διαθέτουν μία μεγάλη και όμορφη ποικιλία χρωματικών επιλογών.

Η επιχείρηση μας “Μάρμαρα Απόλλων” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, μπορεί να αναλάβει την επεξεργασία και τοποθέτηση μαρμάρων ή γρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας. Επίσης, σας προσφέρουμε φυσικά και τεχνητά πετρώματα που μπορούν να δώσουν μια διαφορετική και μοναδική νότα στον χώρο σας.

 

 
 
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ & ΓΡΑΝΙΤΩΝ
  Τζάκια
  Κουζίνες
  Μπάνια
  Σκαλοπάτια
  Δάπεδα
  Επιχείλια πισίνας
  Μνημεία / καλλιτεχνικές εργασίες
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
  Ματ (μαλακωμένο)
  Γυάλισμα
  Αντικέ
  Κτυπητό
  Κτυπητό με βούρτσα
  Αμμοβολή
  Σκαπιτσαριστό
  Χτενιστό
 

 
 
ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

μάρμαρα, γρανίτες, φυσικά και τεχνητά πετρώματα υψηλής ποιότητας και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις που θα αναδείξουν τον χώρο σας, θα τον κάνουν λειτουργικό, κομψό και μοναδικό.

Συνδυάζοντας τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη με τη πείρα που κατέχουμε και την αγάπη για αυτό που κάνουμε καταφέρνουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κάθε φορά.
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ